marți, 27 martie 2012

Braking news... Frunză verde


Evenimente paranormale intersectează azi spaţiul public, spaţiul aerian si celelalte spaţii vitale, mai mult sau mai puţin blogosferice. Spre prânz, un avion special l-a cules din mijlocul junglei africane şi l-a adus sub escortă în patria mama a tuturor fărădelegilor sale, pe marele Boldea. Mi-aduc aminte, cum în copilărie, cel mai puternic de pe maidan îşi lua numele de Titi Boldescu şi în jungla lui, punea de un Safari, “când îl durea pe el la şipcă”. Ǎsta, chiar s-a dus până-n junglă!
Cu viteza Gândului, în jurul orei 14, o alertă live sparge  toate limitele comunicării pe sticlă şi anunţă că televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV, a primit interdicţie de la CNA de a-şi mai transmite emisiunile cianurice, începând cu 28 septembrie 2012. Măsura a fost luată ca urmare a înjumătăţirii licenţei postului, drept pedeapsă publicităţii politice ilegale, făcută pe post,  Partidului Poporului. Aspră pedeapsă. A rămas mut, preşedintele!…DD
Încă de dimineaţă, deputatul PNL Virgil Pop, este săltat din Hotelul Bucureşti Radisson Blu, punându-se în aplicare condamnarea definitivă la cinci ani de închisoare pentru fapte de corupţie. Este primul parlamentar condamnat cu executare, intrat în puşcărie şi implicit intrat în istorie.
A trecut la vot, către orele 15, în Parlament, Legea pentru confiscarea extinsă a averilor, e drept, doar din a doua încercare şi e încă lung drumul până la promulgarea legii.
Simt că mă paralizează entuziasmul, e ceva în aer, stricat.
Şi ultima bombă, Sorin Frunzăverde, a trecut strada periculos din PDL, către PNL.
Asta-i viaţa, e  grea dar trece!... Cum ar zice Ilie Chelaru, un amic de-al meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu