marți, 26 iunie 2012

Favorizarea infractorului si Vara m-omor


Spectacolul trepidant, dar de prost gust pe care ni-l oferă regimul USL, condus în viaţa reală de Ponta – împins de la spate să-şi rupă gâtul de Crin Antonescu, somnambulul liberal ce-şi trăieşte visul triumfal de mărire în viaţa din vis – cu Năstase la spital, se apropie de sfârşit.
Bietul Crin doarme tot mai puţin pentru că energia şi nerăbdarea lui Ponta să acceadă la întreg borcanul cu miere al puterii, îl cere treaz. E ca un perpetuum mobile ce-l lipseşte de bunurile nobile şi imobile din dulcele lui somn lipsit de haz.
Cred că până la urmă ,credulii români vor accepta că s-au lăsat seduşi de măscărici, în timp ce ţara stresată, dezbinată şi neguvernată, e lăsată să execute salturi mortale la trapez.
          S-ar părea că justiţia de trei lei cu trupul obez, s-a trezit greu ,ca un singur leu cu orgoliul rănit.

Astăzi s-au pornit comunicatele. Instituţiile şi-au declarat oficial palatele. Doctorii au dat doi paşi înapoi. Brădişteanu, cu subsemnatul la parchet. Voiculescu, cochet, a părăsit senatul. Poliţiştii au favorizat infractorului, suicid, joi. IMH-ul, anunţă timid ploi.
Avocatului poporului, CSM-ul i-a arătat o cracă. Ministrul justiţiei a invitat CSM-ul să tacă. Toni cel viteaz, e un muşuroi de greblat furnici. Parlamentul – muşuroi de suspendat gagici, căci preşedintele are Curtea Constituţională cu el.
Ponta e plagiatorul Cel mai Cel, dar e sigurul care pleacă la Bruxelles.
         Nu mă-ndoiesc cu simţul lui critic îşi va cere desigur acolo azil politic.

Ce urmeaza e demential: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu