luni, 23 iulie 2012

Flacăra preşedintelui


             
            Flacăra democraţiei aprinsă de Traian Băsescu la Cluj pe 14 iulie şi purtată prin ţară de tineri de dreapta a fost aruncată în Dunăre de primarul Orşovei, Ion Manea. Istoria acestor zile caniculare a mai înfierbântat un cap care s-a crezut erou al neamului.
          Unii spun că Manea ăsta, ar fi trădat cauza vrând să îngroape în valuri dovezile de plagiat ale preşedintelui. E limpede pentru toată lumea de bună credinţă că „flacăra democraţiei” a copiat „flacăra olimpică”! Alţii, insinuiază că e un complot dirijat de la Moscova, cu fenomene paranormale şi dacă arde Ceahlăul, nu e firesc să ardă şi Dunărea? Se pare că Wesley Clark, în substrat, a vrut să ştie dacă mai curge petrol pe Dunăre.
          O sumedenie de diversiuni ale puciştilor încearcă să ne tulbure dreapta judecată. Mai sunt câteva zile până la Marea fraudă şi încă nu suntem lămuriţi care ne sunt regulile şi cum jucăm. De ce a fost nevoie ca premierul Ponta să-şi ea consilier pe probleme strategice de securitate, pe generalul in retragere Wesley Clark, în prezent membru în Consiliul director al companiei BNK Petroleum, dar o persoană controversată care, la comanda Nato în timpul războiului din Kosovo, a fost protagonistul unor evenimente ce puteau declanşa un al treilea război mondial.
          Pe 29 iulie noi unde mergem, la război, sau la referendum? Unii spun să stăm acasă la televizor, alţii zic să mergem la urne. Sărman popor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu