sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Şirag de perle. Etapa I Blogwars


             În fereastra deschisă, cuvintele se scriu direct în mare, pe decupajul albastru care se adânceşte sau se întinde la atingere. Nici urmă de valuri. Vântul îşi face cuib doar în sufletul meu şi alege pe strune o muzică ce se deschide în lumină, cum dimineaţa un lan de floarea soarelui.

          Trupul de abanos al femeii, eliberat de mângâieri prelungi, iese din razele lunii. Tresare, când raza se transformă în lacrimă şi cade în mare. Femeia se ridică, se arcuieşte despicând apa, scufundându-se instinctiv să culeagă bobiţele de rouă ascunse sub petalele scoicilor, dedesupt, în învelişul lor sidefiu.

          Femeia revine, descoperind un colier de perle irizănd străluciri calde şi vii, între sânii umeziţi de apa sărată


*

          Ecranul tactil, a descoperit că îţi poţi atinge visul, la fel cum un poet propria poezie, sau îndrăgostitul pielea moale şi fină a iubitei în sărbătoarea unei nopţi de dragoste. ASUS n-ar fi putut sta deoparte. Noua serie ASUS VivoBook S200 și S400 a deschis portabilelor cu ecrane de la 11.6 la 14 cu interfaţa tactilă, o cale pe care intenţioneaza sa o generalizeze pe majoritatea notebook-urilor pentru că oferă un stil de viaţă plin de satisfacţii, o experienţa de lucru intuitivă şi complexă.

          Subţire şi elegant ca o plachetă de versuri, uşor de transportat, dispozitivul îţi produce satisfacţia şi confortul de a te plasa în elita orgolioşilor care vor să arate că se simt bine în pielea lor. Cum desigur şi netbokurile se simt bine în designul şi gama de culori vibrante cu care l-a înzestrat ofertantul.

          Toate modelele folosesc panouri tactile multi-punct cu răspuns rapid şi touchpad-uri generoase ce integrează tehnologia ASUS Smart Gesture încurajând comenzile tactile. Pornirea în numai două secunde din modul de aşteptare, oferă utilizatorilor acces instant la Windows 8 chiar şi după o perioadă îndelungată în care nu au mai fost lângă dispozitiv, înlăturând timpul de aşteptare pentru iniţializarea sistemului. Bateriile eficiente măresc timpul de aşteptare la 15 zile pentru VivoBook S200. Acestă experienţă perfectă se asociază cu designul centrat pe cloud. Toate modelele VivoBook includ 32GB spaţiu de stocare în ASUS WebStorage, gratuit timp de trei ani.  Şi ultima informaţie utilă, prețul aproximativ al unui model S200 este de 2599 lei (cu TVA inclus). 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu