joi, 28 martie 2013

Alertă Google. Zbor rănit.



          Nota: Nu mai pot posta in Google+. Profil suspendat

Accesul la Google+ este suspendat
Nu mai poţi utiliza Google+, deoarece ai încălcat în repetate rânduri politica privind conţinutul postat de utilizatori şi comportamentul acestora.

Mi se pare nedrept!


           Nu credeam să ajung să fiu în pielea Preşedintelui. Ca şi cum asta se învaţă murind. Uite că în ciuda convingerilor, glosa mea pe blog se pare că a huruit prea tare, a spart zidul sonic şi probabil că a deranjat niscaiva zei cu timpanele mai sensibile din majoritatea uselină. Am trăit s-o văd şi pe-asta. Ditamai Google să se pună la mintea alde vreunui Antonel sau Pontonel şi să suspende zborul Păsării ceţii pe Google+, să-mi închidă şi alte culoare de zbor. Biata mea pasăre rănită, de la o vreme se târăşte pe sol, trasă pe o linie moartă într-un garaj părăsit, fără cititori şi suporteri care s-o încurajeze şi să-i dea speranţe.


          Înţeleg că mi s-au mai oferit două luni de agonie, timp în care îmi pot recupera notiţele şi fotografiile din jurnalul de bord. Mă uit la biata Pasăre a ceţii, în floarea vieţii conectată la aparate, cu masca de oxigen pe figură şi numărând câte zile mai are de trăit. Îmi fac introspecţia la căpătâiul ei, încercând să mă dumiresc unde am greşit? Când anume am încălcat Constituţia şi Politicile Google?


          Pornografie pe blogul meu? Slavă Domnului nu e! Discriminare rasială? Nici atât! Despre plagiat nu poate fi vorba, iar limbajul nu miroase urât. N-am semănat ură împrejur. Chiar de-am scăpat câteodată un cuvânt mai tare, am taxat minciuna şi proasta ambiţie. E drept, pasărea din cauza ceţii, suferind de presbiţie a mai pierdut din vedere vre-o literă sau vre-un semn de-ntrebare. Să vă spun un secret chit că nu-mi face plăcere dintotdeaun o spun cu amărăciune, ea a avut slăbiciune la virgule. Fară să ţină cont de consecinţe ori le înghiţea, ori le risipea ca pe seminţe.


          Totuşi, suspendarea asta mi se pare nedreaptă şi uşor bizară. Preşedintele măcar a avut dreptul la referéndum şi a rămas pe funcţie. Iacătă că-şi face acum şi mişcare populară!... La mine, de ce s-a făcut disjuncţie? De ce mi s-a luat dintr-o dată tot?

          Dacă ei nu mă vor eu vă vreau! Daţi-mi un vot !

          Încercaţi pe Google+! Dacă nu, bifaţi o apreciere, sau lăsaţi un comentariu. Cât se mai poate. Încercaţi-le pe toate!

Un comentariu: