joi, 5 septembrie 2013

Ce frumosi sunt tinerii protestand




            Ce frumoşi sunt tinerii protestând! Ei sfidează cu libertatea lor maşinile care înoată în carosabil, încălcând flagrant regulile de circulaţie nescrise ale istoriei. Jandarmii în costumele lor negre se bălăngăne aliniaţi într-un şir lung de spânzurători, legaţi cu lanţuri de boldurile lui Videanu. Fetele zâmbind radioase le-au adus flori şi le strigă în cască ora întâlnirii sub ceas în parcul Tei ca să facă dragoste.

            Primarul Oprescu a amenajat o tribună în Piaţă să le mulţumească manifestanţilor în lacrimi pentru alungarea din capitală a maidanezilor.

            Mulţimea scandează Roşia! Roşia! Roşia! Şi din spatele mulţimii, dinspre câmpurile mănoase, vin transportoarele blindate încărcate cu roşii. Unul bărbos într-o portavoce schimbă direcţia ţintei mişcătoare. La guvern! La guvern! Ponta îi aşteaptă pe trepte la Palatul Victoria, mic tot mai mic, să le dea vestea mult aşteptată mai întâi lor.

            „Am semnat ordonanţa de urgenţă cu gândul la popor. Punct unic.

            Anul ăsta bulionul e gratis!”


Un comentariu:

  1. Tanase Anca Da, sunt frumosi, pacat ca nu sunt la fel parintii si bunicii lor...la revolutie au pierit tineri frumosi de 15, 17, 18 ani, iar parintii si bunicii l-au votat pe Iliescu si toata sleahta lui de securisti si activisti din randurile 2,3...

    RăspundețiȘtergere