marți, 15 octombrie 2013

Gândul lui Piţurcǎ



            Cel mai negru scenariu pentru Romania azi, nu e cǎ Gruia Stoica cu GFR-ul lui va da în judecatǎ guvernul și va câștiga în instanţǎ 320 de milioane de euro, cu penalitǎţi cu tot, pentru favorizarea cumpǎrǎtorului. Nici cǎ am rǎmas fǎrǎ ministrul de externe care, într-un acces de demenţǎ și-a dat demisia de onoare, atacându-l pe premier în absenţǎ. Era plecat la Sfintele Moaște la Parascheva cu clerul. Se fǎcea curat de pǎcate, pregǎtind întâlnirea cu Obama în calitate de unic plagiator, premierul. Și Corlǎţeanu propriul lui subaltern, îl avea ca pe-un frate, sfetnicul de tainǎ, i-a bǎgat cuţitul în spate pe sub hainǎ, ce porcǎrie, susţinând cǎ e un cor întreg în guvern de plagiatori și plagiatoare, el poate sta mǎrturie cǎ nu-i doar, o floare.

            Cel mai negru scenariu, cu impactul cel mai dezastruos, nu-i cǎ președintele denunţǎ pactul, avionului i se pune sigiliu și, de-acum înaintele la Bruxelles la Consilu, merge pe jos.

            Cel mai negru scenariu e, ca disearǎ, sǎ lipseascǎ un gol doar, unul singur și din cauza lui sǎ nu ne mai calificǎm la mondiale.

            Rǎmân la convingerea cǎ din toatǎ treaba asta cel mai tare va avea de suferit Vica, nu poporul român. Sǎ mǎ explic. Vica, fosta nevastǎ a lui Piţurcǎ are pensie alimentarǎ la copil un procent, nu conteazǎ cât, din veniturile antrenorului naţionalei noastre.

            Pentru golul ǎla amǎrât care n-a vrut sǎ intre la șutul grozav, al lui Grozav care cu groazǎ am vǎzut cu toţii, ca idioţii fǎrǎ sǎ intervenim, cum a ocolit poarta estonienilor și a reziliat contracul lui Piţurcǎ lovindu-l în vintre!...

            A doua zi Mircea Sandu a fost adus cu mandat de aducere în instanţǎ sǎ se întâlneascǎ cu Mititelu. Miticǎ s-a internat la Mititica. Fǎrǎ el Liga s-a dizolvat, iar la omul sǎrac n-a mai fiert mǎmǎliga în tuci, a rǎmas pǎsat și a mâncat lǎptucile goale. Steaua  pe butuci se ţinea de șale. Unde sǎ ieși campioanǎ?

            Uite ce-a putut sǎ facǎ, nici un sfert de veac de democratie apuseanǎ! Când putea sǎ tacǎ, piaza rea!

            Mǎi oameni buni, fotbalul nu-i jucǎrie. Noi disearǎ ne calificǎm doar la baraj. Sǎ nu faceţi paranghelie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu