marți, 27 mai 2014

Însoţitǎ de înger



          A venit timpul sǎ facem vorbire despre Roland Garos. Simona Halep ne îndreptǎţește sǎ nu ni se parǎ cǎ ne cheltuim inutil cuvintele. Cum mi s-a întâmplat înainte de alegeri unde nu am reușit sǎ trezesc pe nimeni din suav-anapoda adormire.(Traducerea exactǎ a sintagmei respective, vǎ las pe dumneavoastrǎ s-o descoperiţi.) Nu-i problemǎ, mai e mult pân’ la toamnǎ, nu vǎ grǎbiţi!...
          În primul tur, cu Kleybanova pe arena centralǎ Philippe Chatrier unde evolua pentru prima oarǎ, Simona a funcţionat cu o regularitate de metronom 6-0; 6-2.
          O încântare sǎ privești cum deseneazǎ Simona liniile de aur pe fondul acela cǎrǎmiziu, o ţesǎturǎ de borangic finǎ pe urzealǎ de mǎtase pe care o etaleazǎ pentru încântarea ochiului. Ca pe o iie subţire și transparentǎ cu deschizǎtura largǎ, ce se încǎpǎţâneazǎ sǎ nu ascundǎ nimic din bogǎţiile de dedesubt.
          De unde ea fata asta atâta forţǎ dintr-un trup ce pare firav? Se vede cǎ are o libertate mentalǎ, un confort ce ţi-l poate da doar gândul cǎ ești însoţitǎ de înger.
          Te însoţim și noi în continuare Simona cât mai sus, cât o fi sǎ fie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu