joi, 1 mai 2014

La plimbare cu pontonacul de 1 Mai


          Râde iarǎși primǎvara peste câmpuri peste plai.
         Bucuria umple ţara, c-a venit întâi de Mai. 


          Primǎvara asta chiar râde de noi. Ne-a stricat toate ploile. De câteva zile se fac eforturi concentrate ale fortelor armate și ale celor de la Ministerul de Interne, ale Institutului National de Meteorologie, cei de la ISU și-au adus toate bǎrcile, e o agitaţie continuǎ de s-au alarmat rușii din Ucraina, raportând Naţiunilor Unite cǎ au observant mișcǎri de trupe și voluntari civili însoţite de aviaţia militarǎ dotatǎ cu rachete patriot, care se  pregǎtesc de rǎzboi concentrându-și toate forţele de atac pe zona  Mǎrii Negre.
          Eroare oameni buni, comunitatea internaţionalǎ sǎ stea liniștitǎ. E doar o reglare de conturi internǎ între premier și președinte. Bǎtǎlia e pe MAZARE. A sosit în port un cargou cu seminţe (pǎstǎi) și Bǎsescu, ajutat de DNA-ul lui Keovesi, vrea sǎ punǎ mâna pe el, sǎ-și asigure o colaborare cu pușcǎriile din zonǎ pentru mânǎ de lucru ieftinǎ și calificatǎ necesarǎ îngrijirii culturilor de la Nana. Se aude cǎ l-ar vrea și pe Becali supraveghetor, probabil ulterior pe zona agricolǎ se va extinde și la oi… Încǎ nu a fost datǎ la presǎ oficial poziţia regelui Hagi.
          Primǎvara asta chiar râde de noi!
          Președintele cu combinaţiile lui secrete, fǎrǎ îndoialǎ cu sprijin NATO, a acoperit cerul patriei cu nori și cu ploi, azi în cea mai mare zi de sǎrbǎtoare a stângii. Se fac toate eforturile. PSD-ul a hotǎrât în replicǎ sǎ construiascǎ un PONTONAC. De-aia au adus ǎștia de la ISU toate bǎrcile. Barcǎ lângǎ barcǎ pânǎ la Constanţa, un ponton de bǎrci. Sǎ-l care ostașii pe umeri deasupra pontonului, la plimbare cu pontonacul .
          Sǎracul Ponta, el trebuie sǎ zâmbeascǎ la geam și sǎ facǎ semne cu mâna electoratului, ca soarele!

          Acesta e un pamflet

Un comentariu:

  1. Popescu Gheorghe Si iarasi n-avem malai !! rimeaza .

    acum 23 de ore · Îmi place

    RăspundețiȘtergere