duminică, 14 septembrie 2014

Particip la SuperBlog 2014

          M-am gândit mult. Aproape cǎ am fost obligat sǎ iau o decizie importantǎ, acum înainte de campania prezidenţialǎ și pânǎ la urmǎ am decis sǎ renunţ la Pasǎrea ceţii. E tulburarea prea mare și nici mǎcar pasǎrea mea n-a putut sǎ discearnǎ prezidenţiabilul potenţial care sǎ se batǎ, de la egal la egal cu structurile lui Ponta. Inspirat, omul a gǎsit o soluţie imflamabilǎ cu care sǎ intre ca Nero în istorie, dând foc Romei. (“De la Râm ne trgem cu toţi și avem datoria sǎ eliberǎm toate pușcǎriile din Romania,de hoţi!”)
          Și atunci la ce bun sǎ-mi asum riscurile! Mai bine mǎ înscriu la SuperBlog și mǎ fac altǎ pasǎre; struţ de exemplu. Bag capul în nisip, sǎ nu mai vǎd, sǎ nu mai aud nimic douǎ luni de zile și pot beneficia de oareșce avantaje în timpul ǎsta. Este știut cǎ o famile de struţi este compusǎ dintr-un mascul și douǎ femele. Cum sunt un familist convins, am și o vârstǎ cǎ m-am nǎscut timpuriu, vremile sunt grele cum am spus, mi-ar prinde bine la CV-u', o blondǎ șatiratǎ în plus.
          Și ar mai fi avantaje; scrie la carte:
·        Înǎlţimea la struţul mascul 2,10 – 2,70. Cresc! Voi fi mai înalt, mai fudul!
·        Greutate 110 – 150. Deja mǎ încadrez, dar la 2,10 – nu mai sunt obez!
·        Vârsta 60 – 70 de ani. Probabil începând de mâine când intru în pâine.
·        Maturitate sexualǎ 1,5 – 2 ani și perioada de împerechere februarie –septembrie. Chestia asta mǎ pune un pic pe gânduri. Nu-i nimic! Scriu la SuperBlog câteva rânduri și poate îmi dau ei o dispensǎ în plic.

Post scriptum. Am mai participat la SuperBlog și n-am câștigat premiile notorii. Ca un antropolog optimist, gândesc, s-or mai fi deșteptat și judecǎtorii…

Un comentariu:

  1. Bine ai revenit in SuperBlog!
    Iti multumim pentru inscrierea in competitie si te anuntam ca miercuri, 1 octombrie, te asteptam cu prima proba.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere