miercuri, 1 octombrie 2014

Master planul Sfintei Parascheva

          Lista pomenilor electorale în anul în care Ponta se viseazǎ a fi președinte este atât de lungǎ încât, dacǎ am derula întreg pomelnicul, actualul viitor drum expres Pitești-Sibiu nu ne-ar ajunge și ar trebui sǎ-l regândim iarǎși ca autostradǎ, dând peste cap master planul (matrapazlâcul în traducere) de la transporturi cu care ne-a pricopsit Șova.
          Mǎ gândesc, consultanţii strǎini angajaţi de Ponta pe bani grei, sǎ nu fie cumva îngeri sub acoperire, de îi dau sfaturi care ţin mai mult de veșnicǎ pomenire, decât sǎ investeascǎ în speranţa de viaţǎ. Ce vrea Ponta, cǎ ne-a bǎgat în ceaţǎ? Vrea sǎ ne ducǎ pe toţi în rai mândri cǎ suntem români? Sǎ rǎmânǎ el cu ai lui singuri stǎpâni?
          Ne mai trezim oameni buni?

          E un asalt al hoţiei, minciunii și șmecheriei dezlǎnţuit cu fervoare și noi, spectatori fideli, ne uitǎm la ei ca la un film cu  proști.
          Mǎi fraţilor, acolo e strategie cu planificare și conducǎtori de oști! E rǎzboi total! La guvern și la parlament s-a dat vacanţǎ, ca sǎ fie liberi sǎ tranșeze Românica. Se taie ultimele hǎlci din ea. Și pânǎ ajung ǎia de la DNA cu EADS-ul și Microsoftul la tribunal, totul e moca, pentru poporul lor, natural. Luaţi de-acii! Poate cǎ n-or mai veni procurorii. Poate e doar un moft. Un mic scandal. Om vedea!
          Noi, nefericiţii fǎrǎ speranţǎ, cinstiţii, ne înghesuim la Arsenie Boca sau la Sfânta Parascheva, ca tâmpiţii, sǎ aprindem o lumânare și sǎ dǎm un acatist. Și poate cǎ Sfântuliţa în Dumnezeiascǎ lucrare, ne va lumina în vis pe deplin ce sǎ facem cu Iohanis  cǎ el nu e creștin.

Notǎ: 
            M-am uitat în Parlamentul european la rǎspunsurile Corinei Creţu, rǎspunsuri de politruc fǎrǎ substanţǎ, fǎrǎ viziune și mi-a cǎzut faţa când a recunoscut cu înţelepciune și nonșalanţǎ cǎ e expert doar în ignoranţǎ. Halal comisar!
            Sǎrman popor! Ce bine zice noul imn al naţionalei de fotbal pe care l-aș propune imn naţional, lângǎ tricolor:

            “Pe ei, pe ei, pe mama lor!”

Plai balai - pamflete politice
Cer scuze domnului Isarescu. Nu stiu cine l-a asezat in poza gasita pe net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu