luni, 15 decembrie 2014

Cenaclu incitant de urgenţǎ


            Un eveniment incitant pentru cǎ era ultima desfǎșurare din an a Cenaclului de urgenţǎ, o datǎ, și a doua oarǎ însemna, actul atestǎrii formale a Editurii Art Creativ care lansa în lumea literelor primele ţipete îngemǎnate, poeticești, semne indubitabile ale nașterii. Și când ţipǎtul poeziei e însoţit de vocile minunate și muzica inegalabilǎ a unor personalitǎţi precum Nicu Alifantis, Nicu Nicușor sau formaţia Micul Paris, sǎrbǎtoarea este garantatǎ.
            Locul ales, Tunes, în centrul vechi  s-a dovedit neîncǎpǎtor. Niciodatǎ sub bolta lui de cǎrǎmidǎ roșie nu s-au mai primit atâţea oaspeţi de seamǎ!
            Gazdele, Daniela Toma împreunǎ cu Ion Calotǎ și fluturele acela plin de viaţǎ Ingrid Stoica, au fǎcut onorurile întreţinând o atmosferǎ caldǎ destinsǎ și distinsǎ. Voi reveni asupra reușitei manifestǎri, mai târziu poate. Acum vreau doar sǎ constat modul profesionist în care sala a știut sǎ aprecieze, ascultând în liniște cuvintele, mai ales ale acelora care le-au umplut cu conţinut, refuzând sǎ le cheltuie doar cu gratitudini. De menţionat Emil Lungeanu și Felix Nicolau.
            S-au împǎrţit diplome de excelenţǎ, autori și actori au citit cu simţire poezie adevǎratǎ.
            Mulţumim de searǎ Danielei Toma, sufletul pasionat al Cenaclului de urgenţǎ și lui Ionuţ Calotǎ pentru înţelegere șI sprijin devotat.

           Sǎ ne vedem la anul!









Foto Ion Calota

Un comentariu:

  1. Daniela Toma In ce cuvinte alese ati descris seara ai căror martori am fost cu totii, domnule Ion Toma Ionescu!!! Mii de multumiri dv si celor ce au făcut posibil acest moment!
    15 Decembrie la 14:21 · Îmi place · 2

    RăspundețiȘtergere