vineri, 24 aprilie 2015

Lumea în nori



          Întâlnirea așteptatǎ între Simona Halep și Maria Sharapova se amânǎ, dar tensiunea în jurul acestui eveniment crește exponenţial cu fiecare secvenţǎ pe care un mare scenarist o adaugǎ combinând la masa de montaj episoade care sporesc interesul și dramatismul. Dupǎ ce Simona a luptat din greu cu Garbine Muguruza pentru a-și înlǎtura una dintre ultimele bariere psihologice, nu avea la spanioloaicǎ nici o victorie în palmares, asearǎ Maria Sharapova, luptând exemplar, nu a reușit ceeace pǎrea la prima vedere un lucru mǎrunt, sǎ obţinǎ semnǎtura lui Angelique Kerber pe foaia ei de parcurs. Tenisul e cât se poate de generos cu cei care cred cu adevat în steaua lor, iar asearǎ la Stuttgart, Angelique a fost cu siguranǎ protejatǎ de îngeri.
            Un meci superb, un spectacol care într-o altǎ lume cu siguranţǎ cǎ s-ar fi aprobat doi învingǎtori. A semǎnat cu meciul de anul trecut al Simonei de la Roland Garos care n-ar fi trebuit câștigat doar de Sharapova.
            Din prima secundǎ dupǎ insuccesul rusoaicei Miticii noștrii bucureșteni au uitat înjurǎturile adresate Simonei pentru pauza ei din Fed-Cap și s-au grǎbit sǎ-i numere punctele, constatând cǎ în clasamentul WTA românca noastrǎ a trecut pe locul 2.

            Nu cǎ nu m-aș bucura și eu, dar sincer mǎ deranjeazǎ buruienile din câmpul cu flori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu