luni, 17 august 2015

Reverențã



Nu m-am supãrat cã a pierdut Halepa. Atȃt s-a putut ieri! Nu se fac minuni totdeauna doar de o singurã parte, aia care ne convine nouã! Fata BB (Belinda Bencic)a avut o serie incredibilã culminȃnd cu eliminarea Serenei Williams  ȋn semifinale, astfel cã a meritat sã-și adjudece turneul, fie și ȋn dauna Simonei noastre.

Scriam ȋntr-un fel de avancronicã, despre temerile mele vis-à-vis de mentalul mai puțin motivat cu care va intra ȋn teren Simona. N-aveam de unde sã bãnuiesc starea fizicã precarã pe care a traversat-o de-a lungul ȋntregii partide. Rãul de finalã, e ca rãul de mare, ca rãul de ȋnãlțime, sau ca rãul de tabla-nmulțirii la nepoți...

Te poate cuprinde amețeala, sau o sfȃrșealã, se rarefiazã aerul, iar muțimile de spectatori care te aclamã și ȋți dau aripi te pot ȋmpinge sã te arunci ȋn prãpastie. S-a oprit la timp, a fost intuiție, strategie mai repede nu! N-a gãsit antrenorul care sã știe mai mult tenis decȃt știe ea, pȃnã acu!

Și ȋn fond de nemulțumiri de-astea cȃt mai multe sã avem noi noroc, cã se dã și ghinionul la o parte, (partea aia din douã care ne place nouã), și ȋi face loc!

2 comentarii:

  1. Angela Valcu Stau și mă întreb dacă problemele la Simona este de natura fizică, psihică sau pur și simplu de noroc

    RăspundețiȘtergere
  2. Rodica Todor · 2 prieteni comuni
    Mult noroc,draga Simona.
    Îmi place · Răspunde · 1 oră

    RăspundețiȘtergere