joi, 26 mai 2016

Tabletă în alb şi negru

       Alb. Irinuca ai jucat eroic şi meriţi toate consideraţiile noastre. Din păcate nu este timp să ne aplecăm cât ar trebui asupra resurselor, capacităţilor şi intensităţii încleştării la cel mai înalt nivel care s-au etalat în fantastica luptă desfăşurată pe terenul doi în turul doi la Roland Garros, între ea şi Coco Vandeweghe.
       Negru. Vine peste noi ca un tsunami dezvăluirile unei bătălii nevăzute din jurul afacerii Hexi Pharma pe care o bănuiam devastatoare, dar nu şi cu legături neverosimile care ating imperiile tabu ale serviciilor şi nu numai. Astăzi fosta soţie a lui Condrea Laura Georgescu probabil sursa din spatele dezvăluirilor lui Tolontan, ne demonstrează că da, acest caz trebuie să fie de securitate naţională.
       Printre intoxicările care circulă aglomerările de mistere care se tot adună, tăcerea autorităţilor şi inflamarea întregii naţiuni întreţinută de presă şi televiziuni, dacă suntem atenţi, putem decela o singură evidenţă. Formatorii de opinie care s-au repezit să minimalizeze pericolul valului următor, sunt cu ceilalţi nu cu noi.       
       Doamne câţi acoperiţi avem!

Plai balai - pamflete politice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu