miercuri, 15 iunie 2016

Cu cuiul lui Alibec. Euro 2016.



Alibec n-a fumat în pauza meciului cu Franţa, cum susţin ziariştii ăia triştii!  Doar şi-a bătut cuiu’ de-al dracului în tărtăcuţă, ca să-i fâsâie prin gaură toate fumurile. Tata Puiu a analizat importanţa fâsâitului la pipă şi l-a păstrat în echipă înhămat la căruţă pentru meciul cu elveţienii. A presupus că-i va rămâne capul gol astralului într-un final, respingând limbajul de lemn, rău intenţionat, al prese de scandal. Şi-a zis că e un semn! Ăldesus nu l-a lăsat în drum, i-a trimis Ducipal un ţap cu coarne de fum…
I-au şoptit marţienii din cruce ideea, bravului general dâmboviţean, că omul cu cuiu’ bătut în cap e cheia de la IKEA şi ne va aduce victoria. Cât de aproape e gloria!
ALIBEC e Calul Troian al lui tata Puiu, are golul în cap, e goleador nu golan.
S-au luat interviuri la televizor, s-au făcut pariuri, au dat declaraţii elveţienii că nu vor lăsa spaţii libere de joc în apărare, că românul n-are noroc… A dracului de stare!
Măi oameni buni, dacă mingea nu vrea şi nu vrea să intre în poartă, intră Alibec, sparge cu golul de aur din occipital, că e mai mult taur decât cal!...

Aceasta a fost doar o şarjă amicală, nici măcar nu sunt contra fumatului,îmi doresc din suflet ca tot românul azi, victoria!

         Hai România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu