joi, 16 iunie 2016

Euro 2016. Altfel pe bancă



 Romania - Elvetia 1-1.
Ăldesus, nu le poate face El pe toate dând din barbă! Trebuie să mai mişti şi tu câte ceva pe jos în iarbă, nu să faci cuşte pentru şoareci din cascheţi, să le agăţi de pereţi şi să prinzi muşte… Să-i pui pe oamenii ăia să dea cu sapa toată ziulica, să-ţi îngropi frica în tranşee când vezi că te-a acoperit deja apa, că eşti general nu eşti femeie! Caută şi tu un colac de salvare, schimbă macazul, nu-l lăsa pe Prepeliţă în disperare să-şi consume în tihnă prazul!… Trebuia să-i fi spus cineva băiatului că a trecut postul mare.
Numai Tata Puiu a fost în stare să stea ca un buştean pe bancă în aşteptare lângă Sânmărtean  şi Alibec şi să nu-i fileze un bec! Orbit de rotocoale de fumuri.
Poate exagerez, dar omul ăsta soldat obstinato cu grad de general, a condus patru kilometrii de galben, de la Turnul Eiffel direct în rahat şi n-a făcut fâs! Măi oameni buni facem NATO de râs!
Aşa scriam aseară cu năduf după meciul cu Elveţia, sub imperiul primelor impresii. Dar există şi un câştig. Poate ne lămurim în sfârşit că gaura n-are covrig.
L-am mai avut şi pe nea Angelo care l-a scos pe Dobrin de la fotbal şi la lăsat să joace tabinet… Burlene, ce-ar fi să ne punem antrenor străin la anu în buget? Dai un banu, dar şti că nu-l mai ai!
Şi generalul Caschetă?...
Îl punem vatman de tramvai într-o amuletă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu