miercuri, 12 octombrie 2016

Breaking news. Astana, unde a-nţărcat bălana



O veste şoc a umplut internetul. În urma protestului depus la o oră după meciul de la Astana de Răzvan Burleanu Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Comisia de disciplină întrunită de urgenţă azi noapte la FIFA a hotărât la masa verde să i se dea Kazahstanului meci pierdut cu 0-3 pentru gravele violenţe manifestate de jucătorii kazahi în timpul partidei şi să-i amendeze cu cinci sute de milioane de euro drept daune pentru cei cinci dinţi din faţă rupţi lui Săpunaru, una fractură piramidă nazală căpitanului Grigore şi una ruptură musculară administrată lui Chipciu, plus gleznele umflate ca perele, de abia-i mai încăpeau jambierele, pentru toţi jucătorii .

În acelaşi timp la Bucureşti Direcţia Naţională Anticorupţie a deschis acţiune in rem pentru furtul cu circumstanţă agravantă de intimidare a jucătorilor şi ştaifului echipei şi tentativă de sechestrare a persoanelor evidentă în substratul desfăşurării evenimentelor. Căci metoda folosită duce la supoziţia rezonabilă certă, că asta s-a urmărit n-a fost ghinion, să fie lăsată echipa naţională în poponeţul gol şi fără bani de avion.

Ne cerem scuze galeriei că nu am folosit limbajul ei obişnuit şi am preferat englezismul poponeţ, un cuvânt cu mai mică expunere internaţională, căci am fost sfătuiţi de acelaşi Burleanu să fim atenţi la limbajul folosit în comunicatele oficiale, ca să nu putem fi acuzaţi de o eventuală discriminare a minorităţii care luptă pentru legiferarea ideii de cuplu, între două persoane de acelaşi sex. De asemeni de la PSD preşedintele Dragnea ne-a trimis o telegramă sfătuindu-ne să nu avem o atitudine prea drastică pentru a nu strica o relaţie fantastică legată între fostul şi viitorul prim ministru cu cei de la KazMunaiGaz.

Când merge poporul la vot e nevoie de linişte peste tot! Facem haz de necaz!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu