sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Halep se mişcă şi dă-n Plişkă. Australian Open





Scriam anul trecut în 13 ianuarie un material haios, la mine pe blog, după un meci de tenis disputat între Halepa noastră şi Pliskova. Nimic mai potrivit în preajma asaltului de la Australian Open, unde tragerea la sorţi nu i-a fost îndeajuns de favorabilă încât ea să poată fi liniştită!  Ba dimpotrivă, ca să treacă de adversare va trebui să joace la cel mai bun nivel al ei!



Halep se mişcă şi dă-n Plişkă



      Mişcă-te şi tu odată ca te rog de o oră! 

Se pare că Simonei nu-i plăcea cum se mişcă Halepa şi era cu ochii pe ea! Iniţial a crezut că racheta e de vină şi a dat-o de câteva ori de pământ, să i se racordeze creierii de la coarda sensibilă. Da, cuiul lui Pepelea nu era acolo şi atunci l-a chemat pe antrenor.

–  Mă Cahille , ce se-ntâmplă cu mine? sunt neliniştită! Mă sperii de mor! Cumva azi noapte în dormitor, i-am făcut fericiţi ca o tâmpită şi pe Luke Perry şi pe Jason Prietsley, pe amândoi odată? A fost ceva între noi, că mă simt obosită?…

–  Stai liniştită că ţi-e bine! Un vis urât!… Dacă nu câştigi meciul ăsta cu Pliskcova, îţi va sta-n gât şi mâine te măriţi cu mine!...

Ce să facă şi biata fată! Doar n-o rămâne nemăritată!...

Meciul a fost cu multe greşeli de ambele părţi. Scrie în cărţi că e important să câştigi când joci prost. Aşa a fost! Simona Halep - Karolina Pliskcova 6-4/ 7-5/.



Ce-o fi să fie la Australian Open? Punem de-o căsorie?... Sau de vreun trofeu? E greu...
Să mai şi glumim dragilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu