vineri, 16 februarie 2018

Festivalul românesc la Doha nu mai continuă! Breaking news



Simona Halep – Cici Bellis 6-0/6-4/.



Puştoaicelor astea obraznice, lipsite de respect, nu trebuie sa le laşi nici un ghem că ţi se urcă în cap! Cu gândul acesta a intrat în teren azi Simona Halep la Doha şi trebuie să recunoaştem că a avut dreptate. Dar Cici Bellis nu e de loc o puştoaică obraznică, arătând mai ales în setul al doilea că ştie carte şi face faţă cu brio oricărui profesor.

În primul set Simona a ţinut-o pe Cici la linia roşie, nelăsând-o să se apropie nici o secundă. În setul al doilea însă lucrurile s-au strâns, puştoaica a prins curaj, mingiile au început să o asculte şi cred a jucat cel mai bun tenis al ei. Mult mai relaxată a început să danseze una cu racheta, cu frenezia pe care ţi-o dă vârsta şi ncbunia de a crede că în viaţă, mai ales pe terenul de tenis, totul este posibil. De partea cealaltă, concentrată, Simona parcă se vedea pe sine dincolo de fileu zburdând pe teren ca o gazelă cu patru cinci ani în urmă.

Piciorul drept a trădat-o cam pe la 4-4, dar adunându-se pe sine şi liniştită de vorbele lui Andrei Pavel a reuşit să câştige până la urmă un meci frumos. Felicitări Simona! Să sperăm că piciorul ei drept va rezista şi mâine în semifinala cu Muguruza.

Breaking news. Din păcate Simona s-a retras de la Doha, piciorul!!! Nu va mai juca în semifinale şi nici în Dubai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu