luni, 21 aprilie 2014

Hora iepurașelor



          Nu am vorbit nimic deaspre aceste minunate fete pentru cǎ nu a fost timp și al doilea motiv ar fi, pentru cǎ Dolce TV mi-a tǎiat din meniul mesei de Paști aceaste imagini de înalţare la care au oficiat magnific fetele noastre. Greu de admis situaţia de fapt și de drept!
          E ca și cum jumǎtatea cealaltǎ de ţarǎ care nu privește Dolce s-ar fi aliniat în spatele parlamentarului Remus Cernea sǎ protesteze, refuzând sǎ mai participe de bunǎ voie la marele mǎcel al sacrificǎrii mieilor.
          Dar sǎ luǎm aminte, pe mine contributor de taxe și cetǎţean votant, m-a întrebat cineva? Eu nu contez în rǎzboiul lor pentru drepturi de televizare în care își scot ochii pe bani? De ce sǎ mǎ las discriminat și vǎduvit prin urmare de opţiune, pentru ca buzunarul lor sǎ se umfle consecutiv, separat? Eu ce sǎ fac în Sǎptǎmâna Luminatǎ, doar mǎtǎnii post și rugǎciune?
          Mai bine Parlamentul, în loc sǎ-și asmutǎ câinii din Comisia Nana pe moșia ficei președintelui sǎ latre degeaba la o tranzacţie între douǎ persoane private, s-ar sesiza cǎ la jumǎtate de ţarǎ i se taie opţiunea primarǎ și dreptul la libertate.
          Dar sǎ depǎșesc momentul. Vina nu e la Dolce și nici la RDS. TVR-ul e vinovatul. Oare de ce-i mai dǎm banul?
          Sǎ revenim la fetele noastre care nu de azi de ieri, ne încântǎ de bucurie. Bravo fetelor! Încǎ o datǎ aţi scos iepurașul din pǎlǎrie și ne-aţi umplut inima de mândrie.

Un comentariu:

  1. Eugen Tura TVR-ul este foarte ocupat cu laturile lui ,Dinescpvici,traditional cu campere si portocale.Neaose Romanesti.Ce treaba au ei cu superbele noastre sportive,nu le iese nimic la afacere.
    32 secunde · Îmi place

    RăspundețiȘtergere